söndag 31 december 2017

Linköping "kallar"

På tisdag ska jag in för den månatliga medicineringen på Hematologen i Linköping. Jag kommer då få ligga med långsam "matning" av drop med Gazyvaro vilket är den mecicin som initiellt mosade min  leukemi. (se gärna fliken "min cancer").

I veckan stod jag inför valet att köra upp till Linköping med husbilen eller parkera den här nere och ta ett billigt flyg fram och tillbaka till sjukhuset. Tack vare en vän som bor nära Linköping och som var snäll nog att erbjuda hjälp med transporter och övernattningar valde jag att parkera bilen här och ta flyget.
Jag har nu bokat en bevakad parkering nära Gdansk flygplats från i morgon eftermiddag och två dygn frammåt till en kostnad av ca 50 kr/dygn.

Nyårsaftonkvällen har jag ställt mig på en camping i Sopot (www.park45.pl). Det är på den campingen som den "tjusiga" bilden är tagen. Innan jag hamnade här var jag inne och kryssade runt i centrala Gdansk i jakt på parkeringsplatser på bra ställen, men fick ge upp.
Här står jag istället relativt nära flygplatsen och den parkeringen jag ska lämna bilen på i morgon. Raketerna har lyst i horisonten sen flera timmar och man undrar om de kommer ha några kvar kl 24 :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar